Razor Reel Flanders Film Festival

9

razor reel flanders film festival

Awel zulle! Under the Apple Tree is selected for the Razor Reel Flanders Film Festival in Bruges (BE). November 10 – November 15 2016

Lets test your knowledge of the Flemish language:

Het Flanders Film Festival profileert zich als een internationaal filmfestival op Vlaamse bodem waar filmbeleving, een kwalitatieve programmatie en gemeenschapsvorming centraal staan.

Voor een achtste keer kleurt Razor Reel de novembermaand met een reeks nieuwe en oudere films binnen het fantastische genre. Filmmakers die mee stonden aan de wieg van een nieuwe beweging, filmmakers die klaar staan om het roer over nemen, dit alles en meer is de basis voor het Razor Reel Flanders Film Festival.

Editie 8 van het Razor Reel Flanders Film Festival vindt plaats van donderdag 5 tot en met dinsdag 10 november 2015 in de Cinema Liberty. Gedurende deze zes dagen zal het Flanders Film Festival een kwalitatieve en gevarieerde selectie van de beste nationale en internationale genrefilms (fantasy, thrillers, actiefilms, komedies, animatiefilms, horrorfilms,…) presenteren en dit in een unieke, intieme en gezellige sfeer. Tevens verwelkomen we zoals vanouds internationale filmgasten en organiseren we informatieve lezingen, workshops en conferenties die de kennis van de bezoeker verrijken. Razor Reel staat garant voor het ontsluiten van films, niet alleen door de vertoning ervan maar vooral ook door de informatieve zijde die het festival biedt.

All screenings